Menu
19 Oct
2013
Scris in categoria: Viata de Castel
De    Nu sunt comentarii

Halloween la Castel

Un articol de CRISTINA I. ARBA:

_flyer halloweenFaimoasa sărbătoare alungătoare de spirite malefice va fi găzduită și la Complex Castel Moșnița. Pentru ca invitații noștri să fie „răpiți” din lumea reală, banală… normală și „aruncați” în cea a tenebrelor, Berăria Castelului, care este gazda petrecerii, va suferi o transformare radicală, în ton cu atmosfera sărbătorii celtice.
Astfel, veți fi poftiți la petrecerea noastră de prinți, prințese și alte personaje, într-un decor adecvat unui bal mascat de Halloween, cu accente medievale. Petrecerea va fi condimentată cu jocuri interactive, concursuri cu premii iar meniul va fi compus din preparate pentru cei „tari la stomac”.
Una dintre facilitățile inedite de la Castel va fi existența unei Parcări pentru măturile din dotare a celor care aleg acest „mijloc de transport”.
Intrarea, începând cu ora 18, va fi liberă, iar rezervările se pot face la telefon 0356/421448 sau pe events@castelroyal.ro, locurile fiind limitate. Noutăți despre eveniment puteți culege de pe pagina noastră de Facebook – https://www.facebook.com/CastelRoyal.

 

Și, ce părere ai?