Menu
16 Oct
2013
Scris in categoria: Uncategorized
De    Nu sunt comentarii

Cavalerismul şi gingăşia, stăpâni la Castel…

Un articol de CRISTINA I. ARBA:

_IGP1146Aşa cum v-am obişnuit de când ne-am făcut apariţia în peisajul gastronomic timişorean, surprizele de la Castel se ţin lanţ iar oaspeţii care ne-au onorat cu prezenţa în Salonul Vienez şi Berărie de câteva zile încoace au sesizat, cu certitudine, că o mică armată de cavaleri şi domniţe şi-au dat mâna şi s-au unit spre a fi la dispoziţia clienţilor. Ospătarilor noştri le-au luat locul personaje care vă transpun în vremuri demult apuse, recreând atmosfera ospăţurilor de la curţile regale.

Această „punere în scenă“ a fost posibilă datorită faimosului designer timişorean, Daniel Ignat, recent desemnat drept cel mai creativ designer la Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul Romaniei, ediţia a III-a, care a avut loc la Filarmonica de Stat Arad.
Aşadar, vă aşteptăm de marţi până duminică, atât în Salonul Vienez cât şi în Berărie, unde veţi fi luaţi cu „asalt“ de cavalerii şi domniţele noastre, în scopul angrenării într-un duel al savoarei şi atmosferei medievale. Nu conteniţi să ne vizitaţi, aici… la Castel, pentru viitoare surprize.

 

Și, ce părere ai?